Per Lindvall

Per Lindvall

Tel. 070-478 00 37
per.lindvall@schibsted.com

Besök: Herrgården i Dala-Floda (Idrottsvägen 2, Dala-Floda)

Inre samarbete skapar synergi

Till årets konstrunda är Syrholns Gubbdagis UPA glada att ha fått till fina samarbeten på både hög och ibland mycket låg nivå. Med på årets uppvisning på Herrgården i Dala-Floda finns bland annar verk av Talibanz International, Crowfunding, Biur Design och  E A Björkmans Björkprodukter.

Bild 1 “Kaos är granne med Gud – oavsett division”.  (Talibanz international) Inom många av oss mal en ständig oro. Hur ska det exempelvis gå för Leksands IF, nu och framtiden. Upp eller ner? I detta verk samtalar de båda grannarna Kaos och Gud fördomsfritt om läget för LIF. 

Bild 2 Flokråkor – “Lundinsko löser en uppgift” (Crowfunding)  Fjolåretssuccé “Flokråkor” följs upp med nya kråkor i olika vinklar och med olika uppsyn. Här är det de så kallade Lundinskorna som försöker lösa en knepig uppgift.

Bild 3 “På väg till ICA” (Talibanz International) Enligt Hasse Alfredsson får man skämta om allt, bara det är roligt. Är detta roligt? Juryn är inte helt enig i detta fall

Bild 4 “Frukt- eller brödkorg” (Biur Design) – Biur Design förvaltar en av Nordeuropas största samlingar av bäverpinnar. Men vad ska man göra med dem? Årets förslag är en frukt- eller brödkorg. 

Bild 5 “Saxdalens Manskör – Oh helga natt” Syrholns Gubbdagis UPA. Finstämt i ottan. Kroppar av törrve och huvuden av lera i finstämd samklang.